Clay van Oijen

Clay van Oijen

Directeur
Grafisch Vormgever
Webdesigner
View Details
Eline Golembiewski

Eline Golembiewski

Grafisch Vormgever View Details
Roel Walraven

Roel Walraven

Programmeur View Details
Arnold Bertens

Arnold Bertens

Freelance Fotograaf View Details
Maaike Wenneker

Maaike Wenneker

Illustrator
Bedrijfspanda
View Details
Eileen van Uitert

Eileen van Uitert

Stage | Fotografie View Details
Koen van Veen

Koen van Veen

Stage afgerond | applicatie-ontwikkelaar View Details
Jeroen Bruijnincx

Jeroen Bruijnincx

Stage afgerond | Grafisch Vormgever View Details
Programmeur PHP en JavaScript

Programmeur PHP en JavaScript

Stage View Details
Clay van Oijen

Clay van Oijen

Directeur
Grafisch Vormgever
Webdesigner

Clay van Oijen, is opgeleid als New Media Designer / Professional Webmaster en heeft ruime ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoals MyCityApartment.co.uk, RawGorilla.co.uk, AdministratiePortaal.nl, NovaFresco.nl, GroenBelegger.nl, DigitaalSignaleren.com, ShoeCoversInternational.nl, Seeing-Me.com, WDH-NWU.nl, etc.

Opgeleid aan het Grafisch Lyceum als Grafisch Vormgever / New Media Designer, opgeleid aan de Fontys Hogeschool als Professional Webmaster en bij de Kunstacademie AKV St. Joost heeft Clay ruimschoots de benodigde creatieve vaardigheden om uw website de uitstraling en de communicatie doelstellingen in de juiste vorm te gieten. Uitgedaagd door het ontbreken van kwaliteit op het internet zal Clay altijd de juiste en beste oplossing creëren.

Eline Golembiewski

Eline Golembiewski

Grafisch Vormgever

Eline Golembiewski studeerde Media-Vormgeving en heeft haar afstudeerstage bij Bright Waters afgerond. En werkt nu bij Bright Waters als freelancer.

Bij Bright Waters krijg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen in grafisch ontwerp en webdesign. Ik ben een echte duizendpoot die veel weet en kan. Ik denk en praat graag mee en Clay stelt mij ook hiervoor in de gelegenheid. Ik geloof dat ik als grafisch ontwerper in staat ben om alles wat ons in het dagelijks leven omringt, mee te nemen en te interpreteren op onverwachte manieren.

Je vindt me trouwens naast Bright Waters op mooie vakantiebestemmingen, hard aan het klussen in mijn nieuwe huis en eigenlijk het meeste van de tijd omringd door gezelligheid en eten.

Roel Walraven

Roel Walraven

Programmeur
Arnold Bertens

Arnold Bertens

Freelance Fotograaf
Maaike Wenneker

Maaike Wenneker

Illustrator
Bedrijfspanda

Maaike Wenneker studeerde Graphic Design op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Nadat zij was afgestudeerd besloot ze bij Bright Waters werkervaring op te doen.

Als grafisch ontwerper staat Maaike open om nieuwe dingen te ontdekken en haar grenzen te verleggen. Ook blijft ze zich graag ontwikkelen als illustrator en probeert ze constant nieuwe illustratiestijlen en middelen uit. Tevens is ze een onvermoeide Broforce speelster.

“Lorem ipsum dolor sit amet… grapje!
Als kind genoot ik altijd erg van videospelletjes en tekenfilmseries, iets wat mijn interesse in grafisch ontwerp en illustratie goed heeft aangewakkerd. Bij Bright Waters krijg ik de kans mijzelf te ontwikkelen binnen de grafische sector. Ook leer ik veel over zelfstandig ondernemen en groei ik elke dag als persoon!”

Eileen van Uitert

Eileen van Uitert

Stage | Fotografie

Eileen van Uitert is fotograaf en loopt stage bij Bright Waters. Hier wil ze onder andere meer inzicht krijgen in de grafische en web wereld.

Eileen specialiseert zich vooral in portret fotografie en houdt ervan om mooie momenten vast te leggen. Ze is bezig met haar eigen stijl te creëren en wil het niet op de “standaard” manier doen.

Koen van Veen

Koen van Veen

Stage afgerond | applicatie-ontwikkelaar

Koen van Veen is een applicatie-ontwikkelaar in opleiding en loopt stage bij Bright Waters.
Door de kennis van verschillende programmeertalen kan Koen het uiterlijk en de functionaliteiten van een website aanpassen naar wens.
Onder begeleiding van Clay van Oijen zorgt Koen ervoor dat klanten van Bright Waters een optimaal product geleverd krijgen.

“Ik heb in een half jaar stage bij Bright Waters meerdere programmeertalen zoals JavaScript en PHP kunnen ontwikkelen en ik heb veel kunnen leren over de bedrijfscultuur. Ook heb ik een erg gezellige tijd gehad met Clay en de medewerkers dus het was voor mij een positieve ervaring.”

Jeroen Bruijnincx

Jeroen Bruijnincx

Stage afgerond | Grafisch Vormgever

Jeroen Bruijnincx is een grafisch vormgever in opleiding en loopt stage bij Bright Waters.

Naast dat hij veel leert en ervaring opdoet op grafisch vlak, krijgt hij ook graag zoveel mogelijk mee van wat er allemaal bij komt kijken om zelfstandig ondernemer te zijn. Dit is namelijk ook zijn plan voor de toekomst.

Na drie jaar studie geniet hij ervan om nu buiten zijn opleiding aan het werk te kunnen.

“In de tijd dat ik stage heb gelopen bij Bright Waters heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de echte wereld. Dit is een goede voorbereiding geweest voor de toekomst. Ik heb een fijne hoeveelheid zelfstandigheid gekregen en kan met een goed gevoel terug kijken op een leerzame en leuke stage.”

Programmeur PHP en JavaScript

Programmeur PHP en JavaScript

Stage

Vacature: Stageplaatsen als Programmeur PHP en JavaScript

Als stagiair programeer je in een klein team samen aan een geweldig en uitdagend nieuw project.
Niet alleen zal dit heel erg goed op je portfolio staan maar er zijn ook leuke mogelijkheden na de stage.

Functieomschrijving

Bright Waters is opzoek naar PHP Programmeur stagiaires die zich bezig houden met het ontwerpen, ontwikkelen en vastleggen van webapplicaties en databases. Voor deze functie moet je PHP 5, JavaScript en MYSQL beheersen.

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen dien je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

• PHP5
• JavaScript
• MYSQL
• HTML, CSS
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

• Doorgroei mogelijkheden na lancering van het project.
• Bright Waters helpt je mee om je portfolio in orde te maken.
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

– 40 uur per week.

Solliciteren

Stuur je CV inclusief motivatie naar sollicitatie@brightwaters.nl

Vragen

Mocht je meer willen weten kun je bellen naar 073 – 751 00 51 of 06 – 46 333 239

Creatief Design van 's-Hertogenbosch!

Voor meer informatie neem contact met ons op.