Klanten.

Bright Waters heeft klant-tevredenheid als eerste prioriteit en streeft naar goede en persoonlijke samenwerkingsverbanden met haar klanten.

Tevreden Klanten!

Ervaringen van onze klanten.

Bright Waters | Klant: GIBBON Coaching & Trainingen

Clay verstaat de kunst om de balans te vinden tussen mijn persoonlijke, specifieke wensen en zijn eigen creativiteit.
Hij heeft maar weinig woorden nodig om de juiste toon, stijl en sfeer te treffen die bij zijn opdrachtgever past.
Dit gekoppeld aan zijn grote professionele kennis heeft mij een prachtige website opgeleverd waarin ik mijzelf en mijn bedrijf volledig herken. Hij houdt zich aan deadlines en verleent service op een heel prettige en ontspannen manier.

Ik gun iedereen een webdesigner als Clay en ik beveel hem dan ook van harte aan.

Bright Waters | Klant: Waterpaard

Zeer tevreden over mijn samenwerking met Bright Waters. Het mooie aan de werkwijze van Clay vind ik, dat hij respecteert wat je wensen zijn, maar niet schroomt om zijn professionaliteit te tonen en te adviseren op basis van zijn ervaring en oog voor detail. Zeker aangezien ik niet makkelijk van mijn idee afgebracht wordt, is het Clay wel gelukt en met als resultaat: Mijn verwachting voor beide visitekaartjes en website zijn niet behaald, maar overtroffen!!

Bart Lunenburg, Waterpaard

Wij werken met Bright Waters samen sinds 2013. Zij hebben voor een hele nette prijs een nette website opgemaakt voor www.marofor.nl

Clay neemt de tijd voor je en zet alles na goedkeuring binnen no-time online.

Ze werken snel en doen wat ze beloven.

“Bright Waters” is een echt professioneel & volwassen webdesign bureau welke geen uitdaging uit de weg gaan.

Ben je nog op zoek dan stopt hier je zoektocht, want alles wat je zoekt kunnen ze hier realiseren voor jouw bedrijf!

Bright Waters | Klant: FDVO B.V.

Clay is een vakman ‘pur sang’ die erg goed inventariseert met de klant. Hij is erg kien op details waardoor een logo een nog meer betekenis krijgt. Ik ben erg blij met zijn werkwijze!

Olaf van Oort, FDVO B.V.

Ik heb een prima samenwerking gehad met Clay en zijn team. Hij heeft voor ons de website ontworpen en goed werkend gemaakt, met een hoog afwerkingsniveau. Fijne samenwerking, aanrader!

Teun Morselt, Blueconomy B.V.
Bright Waters | Klant: Princen Coaching

Clay heeft voor mij alles ontworpen. Om te beginnen het logo en verder de website, visite kaartjes, briefpapier, kleding kortom mijn hele huisstijl. Lekker eigenwijs en hij zegt waar het op staat. Dit had ik echt nodig aangezien ik niet zou weten waar te beginnen. We hebben zeker 3 maanden intensief en productief samengewerkt via skype. Dit heeft geleid tot een huisstijl waar ik nog steeds heel fier en trots op ben. Ik geef met een heel goed gevoel mijn visitekaartjes af en verwijs naar mijn site.

Via deze weg dan ook een oprecht dankwoordje aan de firma Bright Waters. Dat we in de toekomst nog vruchtbaar mogen samenwerken. Groeten Kevin (Princen Coaching)

Kevin Princen, Princen Coaching

Bright Waters is een super bedrijf ben zeer tevreden! Ik ben geholpen door Clay hij luistert goed naar de klant en hun wensen. Waardoor het eindresultaat geweldig is geworden! Bedankt daarvoor, jullie zien me zeker terug!

Richard van Kempen, X-Point - Kappers

Heel prettig gewerkt met de mensen van Bright Waters aan de realisatie van de website voor mijn bedrijf. Ze denken goed mee en hebben veel verstand van zaken. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Ik wil ze van harte aanbevelen voor het maken van websites, webapplicaties en de ontwikkeling en realisatie van huisstijlen.

Bart Lohr, Peopleworks B.V.

Superbedrijf. Heel klantvriendelijk. Reageerden direct toen ik vragen had. Denken goed met mij mee. Ik blijf zeker bij hun als klant! Hebben veel know-how in een breed vlak. Een echte aanrader.