Klanten.

Bright Waters heeft klant-tevredenheid als eerste prioriteit en streeft naar goede en persoonlijke samenwerkingsverbanden met haar klanten.

Tevreden Klanten!

Ervaringen van onze klanten.

Ik heb een prima samenwerking gehad met Clay en zijn team. Hij heeft voor ons de website ontworpen en goed werkend gemaakt, met een hoog afwerkingsniveau. Fijne samenwerking, aanrader!

Teun Morselt, Blueconomy

Clay heeft voor mij alles ontworpen. Om te beginnen het logo en verder de website, visite kaartjes, briefpapier, kleding kortom mijn hele huisstijl. Lekker eigenwijs en hij zegt waar het op staat. Dit had ik echt nodig aangezien ik niet zou weten waar te beginnen. We hebben zeker 3 maanden intensief en productief samengewerkt via skype. Dit heeft geleid tot een huisstijl waar ik nog steeds heel fier en trots op ben. Ik geef met een heel goed gevoel mijn visitekaartjes af en verwijs naar mijn site.

Via deze weg dan ook een oprecht dankwoordje aan de firma Bright Waters. Dat we in de toekomst nog vruchtbaar mogen samenwerken. Groeten Kevin (Princen Coaching)

Kevin Princen, Princen Coaching

Bright Waters is een super bedrijf ben zeer tevreden! Ik ben geholpen door Clay hij luistert goed naar de klant en hun wensen. Waardoor het eindresultaat geweldig is geworden! Bedankt daarvoor, jullie zien me zeker terug!

Richard van Kempen, X-Point - Kappers

Heel prettig gewerkt met de mensen van Bright Waters aan de realisatie van de website voor mijn bedrijf. Ze denken goed mee en hebben veel verstand van zaken. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Ik wil ze van harte aanbevelen voor het maken van websites, webapplicaties en de ontwikkeling en realisatie van huisstijlen.

Bart Lohr, Peopleworks

Superbedrijf. Heel klantvriendelijk. Reageerden direct toen ik vragen had. Denken goed met mij mee. Ik blijf zeker bij hun als klant! Hebben veel know-how in een breed vlak. Een echte aanrader.