Ontmoet het Team.

Clay van Oijen
Clay van OijenFounder, Creative director

Creatief en analytisch. Met zijn grote know-how van grafisch ontwerp tot webdesign tackelt Clay ieder vraagstuk. Hij begrijpt heel goed de drijfveren van de klant en vertaalt dit op een originele en heldere manier. Inlevingsvermogen en no-nonsense, dat brengt hij naar de werkvloer. Nog belangrijker: hij houdt van een goed gesprek.

Roel Walraven
Roel WalravenProgrammeur

Hij ontwikkelt en implementeerd nieuwe en vooruitstrevende PHP-toepassingen en software voor websites en CMS-systemen. Vertalen van wensen van de klant naar PHP toepassingen en PHP-software. Ook treedt hij op als probleemoplosser. Buiten deze werkzaamheden is Roel analytisch, resultaatgericht en kritisch in zijn werk.

Eline Golembiewski
Eline GolembiewskiGrafisch vormgever

Eline werkt als grafisch vormgever aan het uiterlijk en de uitstraling van communicatiemiddelen. Eline creëert meerwaarde door stijlvolle, heldere en persoonlijke vormgeving.

Afgeronde Stages / Werkervaring.

Chanou van Dijk
Chanou van DijkVormgeven Product, Ruimte & Media

Chanou van Dijk is aan het studeren voor grafisch ontwerper en heeft stage gelopen bij Bright Waters. In de periode dat ze hier stage heeft gelopen heeft ze mogen werken aan verschillende opdrachten en heeft hierdoor veel geleerd. Door de feedback die ze gekregen heeft is ze erachter gekomen waar ze zich als ontwerper kan verbeteren. Hiermee kan ze zich meer ontwikkelen als grafisch ontwerper.

Maaike Wenneker
Maaike WennekerIllustrator/ Bedrijfspanda

Maaike Wenneker studeerde Graphic Design op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Nadat zij was afgestudeerd besloot ze bij Bright Waters werkervaring op te doen.

Als grafisch ontwerper staat Maaike open om nieuwe dingen te ontdekken en haar grenzen te verleggen. Ook blijft ze zich graag ontwikkelen als illustrator en probeert ze constant nieuwe illustratiestijlen en middelen uit. Tevens is ze een onvermoeide Broforce speelster.

Lorem ipsum dolor sit amet… grapje!
Als kind genoot ik altijd erg van videospelletjes en tekenfilmseries, iets wat mijn interesse in grafisch ontwerp en illustratie goed heeft aangewakkerd. Bij Bright Waters krijg ik de kans mijzelf te ontwikkelen binnen de grafische sector. Ook leer ik veel over zelfstandig ondernemen en groei ik elke dag als persoon!

Joëlle Ekstein
Joëlle EksteinGrafisch Design & Fotografie
Eileen van Uitert
Eileen van UitertFotograaf

Eileen van Uitert is fotograaf en liep stage bij Bright Waters. Hier wil ze onder andere meer inzicht krijgen in de grafische en web wereld. Eileen specialiseert zich vooral in portret fotografie en houdt ervan om mooie momenten vast te leggen. Ze is bezig met haar eigen stijl te creëren en wil het niet op de “standaard” manier doen.

Koen van Veen
Koen van VeenApplicatie-Ontwikkelaar

Koen van Veen is een applicatie-ontwikkelaar in opleiding en liep stage bij Bright Waters. Door de kennis van verschillende programmeertalen kan Koen het uiterlijk en de functionaliteiten van een website aanpassen naar wens. Onder begeleiding van Clay van Oijen zorgt Koen ervoor dat klanten van Bright Waters een optimaal product geleverd krijgen.

Jeroen Bruijnincx
Jeroen BruijnincxGrafisch vormgever

Jeroen Bruijnincx is een grafisch vormgever in opleiding en liep stage bij Bright Waters. Naast dat hij veel leert en ervaring opdoet op grafisch vlak, krijgt hij ook graag zoveel mogelijk mee van wat er allemaal bij komt kijken om zelfstandig ondernemer te zijn. Dit is namelijk ook zijn plan voor de toekomst. Na drie jaar studie geniet hij ervan om nu buiten zijn opleiding aan het werk te kunnen.